Magna lanceert eerste ‘Made in Holland’ grondverzetband

Magna lanceert eerste ‘Made in Holland’ grondverzetband

Magna Tyres lanceert de 29.5R25 Magna M-Terrain E4 / L4 band. Deze maat maakt al langer deel uit van de Magna M-Terrain serie, maar wordt nu ook in de fabriek in Nederland geproduceerd.
Grondverzet
Sinds de introductie heeft de Magna M-Terrain volgens de fabrikant bewezen de ideale band te zijn voor grondverzetmachines die op uitdagende offroad-oppervlakken werken: “De vraag naar ‘made in Holland’ banden neemt sterk toe, met name de maat 29.5R25 E4 / L4. Met deze toevoeging laat Magna Tyres zien dat ze in staat is om naar de markt te luisteren en deze in korte tijd te produceren.”
3 maten
Het aantal maten in de MTerrain serie loopt op tot 3 en vormt daarmee een aanvulling op de 25 ”Made in Holland line-up. Magna Tyres is nu in staat om een Made in Holland-oplossing te leveren variërend van 17.5R25 tot 29.5R25. EUR.1 Gecertificeerd Deze unieke robuuste E4 / L4 band, speciaal ontwikkeld voor middelgrote / grote wielladers en knikdumpers, is volledig in Nederland geproduceerd en heeft voor deze band het EUR.1 certificaat behaald. Dit certificaat stelt gebruikers in bepaalde landen in staat om dit 29.5R25 M-terrein te importeren tegen een verlaagd of nihil invoerrecht onder handelsovereenkomsten tussen de EU en de begunstigde landen.
De 29.5R25 Magna M-Terrain is nu in productie en wordt met onmiddellijke ingang op de markt aangeboden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.