Euromaster partner Gamma Racing Day

Euromaster partner Gamma Racing Day

Euromaster is evenement partner van de Gamma Racing Day op 25 t/m 27 september op het TT Circuit Assen. Dit laat de bandenserviceketen weten.
Inschrijven
Bij Euromaster kunnen liefhebbers zich inschrijven om kans te maken op een rit als passagier in een race-auto op de TT-baan, een plek op de Euromaster gastenlijst of een set van 4 Michelin banden. Het Gamma Racing Day evenement wordt georganiseerd volgens de RIVM maatregelen en moet alle bezoekers spectaculaire autosportmomenten op een veilige manier laten zien.
Prijzen
Bij Euromaster maakt iedereen kans op een aantal exclusieve prijzen. Via www.euromaster.nl/gammaracingday kunnen geïnteresseerden zich vanaf 31 augustus gratis inschrijven om kans te maken op een ‘F1 experience’ in een 2-seater F1 auto, bestuurd door Tom Coronel of Robert Doornbos, of 5×2 Euromaster VIP-kaarten. Gamma verloot onder andere een set Michelin banden die Euromaster zal monteren.
Een kaartje voor de Gamma Racing Day kan vanaf 31 augustus aanstaande online besteld worden via gammaracingday.nl (1 euro administratiekosten per kaartje). Het aantal beschikbare kaarten is beperkt in verband met de coronamaatregelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.