ATG benoemt Jason’s Tyres als distributiepartner Galaxy

ATG benoemt Jason’s Tyres als distributiepartner Galaxy

Alliance Tire Group, onderdeel van Yokohama Rubber Corporation, heeft Jason’s Tyres benoemd als nieuwe Benelux-distrbutiepartner voor het merk Galaxy. Dit laat de bandenproducent weten.
OTR banden
Jason’s Tyres Extreme is gespecialiseerd in OTR-banden en beschikt over 20 jaar ervaring. De divisie neemt de distributie op zich van het portfolio OTR diagonaal en radiaalbanden van Galaxy in het grondverzetsegment in de BeNeLux. Het Galaxy biedt oplossingen voor het OTR-grondverzetsegment met machines als verdichters, nivelleermachines, laders en dumptrucks.
Netwerk
Jason’s Tyres biedt 24 uur per dag service en montage. Bovendien beschikt de bandendistribiteur over een krachtig netwerk van OE-fabrikanten en aannemers met grote machineparken van grondverzetmachines in heel West-Europa: Dit zal het marktaandeel van Galaxy verder vergroten, aldus ATG: “We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe partnerschap ten goede zal komen aan zowel Jason’s Tyres, eindgebruikers als Galaxy”, aldus Peter van Loon, eigenaar van Jason’s Tyres. “Dit nieuwe partnerschap zal voortbouwen op de sterke punten van beide bedrijven.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.