Gazelle hervat fietsproductie

Gazelle hervat fietsproductie

Gazelle heeft de fietsproductie in haar fabriek in Dieren weer hervat. Het werk heeft als gevolg van het coronavirus circa drie weken stilgelegen.
Veiligheid
In de afgelopen weken heeft Gazelle aanpassingen in het productieproces gedaan die de veiligheid van alle medewerkers garandeert. Zo zijn alle werkplekken in de fabriek aangepast. De medewerkers hebben nu meer werkruimte om zeker 1,5 tot 2 meter afstand van elkaar te kunnen bewaren. Bij onder andere de montagebanen zijn er bovendien plexiwanden tussen de werkplekken geplaatst.
Stijgende vraag
De hervatting van de productie is belangrijk nu het voorjaar echt is begonnen en de vraag naar nieuwe fietsen stijgt. Fietsen is een goede invulling van de beweegnorm, mits dat niet in groepen gebeurt en de sociale afstand (minstens 1,5 meter afstand) wordt gerespecteerd.
Tevens heeft Gazelle een nieuwe service om in deze coronatijd een nieuwe fiets aan te schaffen. Fietsadvies kan worden ingewonnen per telefoon of via de chatfunctie op de website. Bestellen kan via gazelle.nl.s Een lokale tweewielerspecialist maakt de fiets rijklaar en levert hem thuis af. (Foto: Gazelle)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.