Nieuwe Michelin Pilot Sport CUP2 Connect

Nieuwe Michelin Pilot Sport CUP2 Connect

Michelin introduceert de nieuwe Pilot Sport CUP2 Connect, een band die is bestemd voor high performance en sportieve auto’s. Dit laat Michelin weten.
Sensor
Door de geïntegreerde sensor is het de eerste 100 % te connecteren band die in serie is geproduceerd. Gebruikers hoeven enkel nog de Michelin Track Connect sensor aan te brengen om te kunnen profiteren van de vele functionaliteiten die deze oplossing biedt en om nog beter te kunnen presteren tijdens circuitdagen.
Circuit
De Michelin Pilot Sport CUP2 Connect is een veelzijdige band voor dagelijks gebruik terwijl hij tevens veel potentie heeft voor het circuit. Hij is gemaakt voor 80% circuit en 20 % openbare weg. De BMW M2 CS is de eerste auto die in de eerste montage wordt afgeleverd op deze band. Het is.
In de constructie van de nieuwe Pilot Sport CUP2 Connect zijn twee lagen van polyester, twee lagen van staal en een laag van polyamide aangebracht. Ook zijn de geavanceerde technologieën Wavy Summit Architecture en Dynamic Response Technology aangebracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.