Tyrenet levert banden politiemotoren

Tyrenet levert banden politiemotoren

De Nederlandse politie heeft een landelijke overeenkomst met Tyrenet getekend voor de levering van banden voor politiemotoren en -auto’s. Dit meldt Nieuwsmotor.
Aanbesteding
De overeenkomst is het resultaat van een Europese aanbesteding. Het nieuwe contract heeft een looptijd van 4 jaar met 3 maal een verlengingsoptie van steeds één jaar. De levering zal plaatsvinden via zelfstandige bandenbedrijven in Nederland. Volgens Nieuwsmotor bestellen de werkplaatsen van de Nederlandse politie elk jaar gezamenlijk gemiddeld 8.900 banden: “Tot nu toe werd er zo jaarlijks in deze eigen werkplaatsen voor zo’n 800.000 euro aan banden gemonteerd. Voor de overeenkomst wordt een totaalbedrag van 5,6 miljoen euro genoemd.
Onderdelen
Naast de banden werd er ook een landelijke overeenkomst afgesloten voor de levering van onderdelen en smeermiddelen. Deze aanbesteding ging naar Brezan Automaterialen. De aanbesteding van motorolie werd aks gevolg van de Coronacrisis uitgesteld. Volgens Nieuwsmotort is de totale waarde van de overeenkomst goed voor meer dan 12 miljoen euro. Alle materialen zullen grotendeels voor de “eigen” garages van de politie zijn. (Bron: Nieuwsmotor)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.