Nieuwe editie gondverzethandboek van Heuver

Nieuwe editie gondverzethandboek van Heuver

Heuver Bandengroothandel heeft een nieuwe editie van haar  grondverzetbandenboek uitgebracht dat naar eigen zeggen als het ultieme naslagwerk geldt voor het segment van grondverzetbanden.
Kennis
Via het handboek wil Heuver de leverancier van grondverzetbanden haar kennis met haar klanten delen. Volgens Heuver is de belangstelling voor het boek groot, vandaar dat men deze tweede editie heeft ontwikkeld.
Het grondverzethandboek staat vol met alle relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premium-merken en de eigen huismerken zoals Aeolus en Barkley. De banden zijn gecategoriseerd op basis van het type machine, waarvoor deze geschikt zijn. Hiermee kunnen klanten veel beter een vergelijking maken tussen de verschillende grondverzetbanden die via Heuver te verkrijgen zijn. Ook is er een speciaal hoofdstuk met daarin de bijbehorende velgen per merk en type voertuig.
Overzicht
Naast het overzicht is er veel algemene en specialistische kennis in het boek. Dat gaat over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals de Load/Speed-Index, de TRA-Code, de Star-rating en de rubbercompound van een band. Ook thema’s als TKPH en WCF worden daarbij behandeld, inclusief een zeer handige profielvergelijker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.