Peter Schreudering Account Manager Truck & OTR bij Bohnenkamp

Peter Schreudering Account Manager Truck & OTR bij Bohnenkamp

Bohnenkamp-Benelux BV. met vestigingen in Veenendaal en Mechelen, heeft Peter Schreudering als nieuwe Key Account Manager Truck & OTR aangetrokken. Schreudering heeft een ruim netwerk in de bandensector en hij brengt veel kennis en ervaring mee.
Ervaring
Schreudering treedt op 1 juni aanstaande in dienst bij het bedrijf. Hij heeft in ruim 30 jaar goede relaties opgebouwd met groothandels, bandenservicespecialisten en eindgebruikers over de hele wereld. Schreudering heeft onder andere gewerkt voor Continental, Viborg en Magna Tyres, steeds gericht op het creëren van nieuwe markten en het bouwen aan een dealernetwerk in de Truck- en OTR banden sector.
Nieuwbouw
Bohnenkamp Benelux is onlangs gestart met de nieuwbouw van een groot magazijn en kantoorgebouw in Soesterberg. Het huidige bedrijfspand in Veenendaal is te klein geworden. Het bedrijf is exclusief importeur van BKT, Windpower Truckbanden en Windpower OTR banden. Daarnaast levert men de bandenmerken Nokian, Deestone en Onyx, truckwielen van Accuride, Jantsa en het eigen BOKA merk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.