ATG lanceert Galaxy Mighty Trac voor schrankladers

ATG lanceert Galaxy Mighty Trac voor schrankladers

ATG introduceert de nieuwe Galaxy Mighty Trac ND, een hoogwaardige band voor schrankladers. Dit laat de bandenproducent weten.
L-4 band
De nieuw ontwikkelde L-4 band voor schrankladers levert uitmuntende prestaties op een harde ondergrond, zoals wegen of verharde erven. Ook is de band geschikt voor gebruik in kleverige modder, los zand of sneeuw. Als een betrouwbare ‘specialist’ biedt het unieke loopvlakpatroon met grote blokken het hele jaar door tractie, ongeacht de omstandigheden.

Het niet-richtingsgebonden profiel van de Mighty Trac ND wordt gekenmerkt door grote profielblokken, getrapte schoudernokken en hoekige lamellen. De grote nokken zorgen voor een loopvlak dat 10 procent groter is dan het loopvlak van vergelijkbare banden. De gripverbeterende lamellen vervullen een essentiële functie bij het verzekeren van betrouwbare tractie op gladde oppervlakken. Ook qua slijtvastheid op wegen, effectieve snij- en breukvastheid, treksterkte en de bijzonder voortreffelijke hittebestendigheid, scoort de nieuwe Galaxy band voor schrankladers als beste in zijn soort.
De nieuwe Galaxy Mighty Trac ND voor schrankladers is verkrijgbaar in maat 10-16.5NHS en 1216.5NHS. Maat 14-17.5NHS is momenteel in ontwikkeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.