Easyfairs start met events volgens 1,5 meter-samenleving

Easyfairs start met events volgens 1,5 meter-samenleving

Beursorganisator Easyfairs Nederland gaat zijn evenementen volgens de 1,5 meter-samenleving inrichten. Hiermee beoogt de organisator op een verantwoorde manier evenementen vanaf september weer te laten plaatsvinden.
Time slots
Er wordt onder meer gedacht aan zogeheten ‘time slots’ voor bezoekers en een verruiming van de gehele beursindeling. “Door het coronavirus hebben wij al meer dan 30 events noodgedwongen moeten verplaatsen of annuleren`, aldus Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland. `De gevolgen zijn enorm. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers. Wij verwachten dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft en daarom gaan wij aan de slag om onze events op die manier in te richten.”
Events
Easyfairs Nederland organiseert jaarlijks meer dan 60 events, waarvan het merendeel op haar eigen locaties in Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Hardenberg.  Hieronder valt ook de vakbeurs Auto Prof. Ook vinden events van Easyfairs Nederland plaats in onder andere RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen in Den Bosch en Ahoy Rotterdam. Daarmee is Easyfairs Nederland naar eigen zeggen de grootste beursorganisator van Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.