Hankook medeoprichter virtuele DTM racewedstrijd

Hankook medeoprichter virtuele DTM racewedstrijd

De DTM gaat samen met bandenpartner Hankook starten met de nieuwe Esports Classic Challenge, een virtuele racewedstrijd. Dit laat de bandenproducent weten.
Hosting platforms
Hiermee stapt de DTM met ingang van 3 mei korte tijd over van asfalt naar het scherm. In de nieuwe Esports Classic Challenge racecompetitie gaan DTM-coureurs op het RaceRoom hosting platform een virtuele wedstrijd aan met virtuele racers. De komende vier zondagen in mei zullen zij om 14.00 uur deelnemen aan opwindende livestreams.
Uitzendingen
De virtuele races zullen op de kanalen van de DTM en RaceRoom uitgezonden worden. Er zullen klassieke raceauto’s meedoen uit het seizoen 1992 tot de modernere modellen uit het seizoen 2016. De races die een uur duren zijn verdeeld in twee kwalificerende sessies en races per keer. Deze worden net als in de echte professionele sport, verrijkt worden door interviews met experts en analyses van de races.
Hankook heeft nu tien jaar een samenwerking met DTM. Het bandenmerk zal uitgebreid zichtbaar zijn op de racecircuits en op de voertuigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.