Vaco:-bandenspecialisten cruciaal tijdens Corona crisis

Vaco:-bandenspecialisten cruciaal tijdens Corona crisis

De Vaco-bandenspecialisten staan voor Nederland klaar. Ruim zesduizend vakmensen dragen eraan bij dat essentiële sectoren zoals hulpverlening, logistiek en landbouw hun belangrijke werk kunnen voortzetten. Hiertmee benadrukt Vaco het belang van de bandene n wielenbranche in de Cofronacrisis.
Betrouwbaar vervoer
Tijdens de coronacrisis is betrouwbaar vervoer extra belangrijk voor bjvooreeld essentiële hulpverleningsdiensten. Volgens Vaco hebben de bandenspecialisten zich aangepast om hun belangrijke maatschappelijke rol te blijven vervullen. Ze hebben hun vestigingen, inclusief werkplaats en wachtruimtes, aangepast aan de anderhalvemeter- en hygiënevoorschriften. De pechserviceverlening zorgt ervoor dat klanten snel, veilig en ‘corona-proof’ worden geholpen bij eventuele bandenpech.
Bandenwisselweken
De start van de Vaco Bandenwisselweken viel bijna samen met de eerste aankondiging van de RIVM-richtlijnen. Deze bandenwisselweken blijven in aangepaste vorm doorlopen. Ook hebben de bandenspecialisten maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus, met als basis de RIVM-richtlijnen. Alleen duren de wissels langer door maatregelen zoals aandacht voor hygiëne-maatregelen met betrekking tot klantenauto’s, het begeleiden van klanten en vaker handen wassen, aldus Vaco: “De bandenwissel-planning is sinds de start van de coronamaatregelen een extra uitdaging. Naast afspraken die op het laatste moment werden afgezegd, werden Vaco-bandenspecialisten spontaan benaderd door thuiswerkende leaserijders die opeens voldoende gelegenheid hadden voor hun bandenwissel.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.