Falken lanceert Sincera SN110

Falken lanceert Sincera SN110

Falken lanceert de nieuwe Sincera SN110, een milieuvriendelijk product dat energie bespaart door zijn lage rolweerstand en een uitstekend afrolcomfort biedt. Dit meldt importeur TTI (Tyre Trading International).
Nieuwe normen
Volgens TTI stelt de band nieuwe normen bij de rijeigenschappen. Zo zorgt hij voor een zeer directe stuurrespons en een korte remweg. Beide factoren bevorderen de veiligheid in het verkeer en die van de inzittenden van het voertuig. Het nieuwe product zal in het voorjaar van 2020 in tal van maten beschikbaar zijn voor het conversieseizoen.
Nanodesign
Door de 4D-nanodesigntechnologie die bij de samenstelling van het loopvlak is toegepast, is de Sincera SN110 duurzaam en robuust. Bij de ontwikkeling werd gebruik gemaakt van supercomputers, die hielpen met simulaties en extrapolaties om de rubbermenging in het nanobereik te optimaliseren. Zo kon een op maat gemaakt rubber worden ontwikkeld dat een goede grip biedt op natte en droge wegen en daarbij zeer goed bestand is tegen slijtage.
In het voorjaar van 2020 zullen 49 verschillende formaten van de nieuwe band beschikbaar zijn voor snelheden tot 190 km/u (T) en 210 km/u (H). Met maten variërend van 14 tot 16 inch diameter, doorsneden van 70 tot 45 procent en bandbreedtes tussen 165 en 215 millimeter, kan een meerderheid van de kleine en compacte auto’s volgens de normen worden uitgerust. Voor hogere belastingen zijn daarbij ook negen maten als XL-band gemarkeerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.