Vredestein all-season fabrikant van het jaar

Vredestein all-season fabrikant van het jaar

Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild uitgeroepen tot All-season fabrikant van het jaar. Dit meldt de bandenfabrikant.
Expertise
Hiermee erkent Auto Bild Vredestein’s expertise in all-season banden. Het merk heeft vorige maand ook een belangrijke mijlpaal bereikt met de productie van zijn 22 miljoenste all-season band. Vredestein produceert al meer dan 26 jaar all-season banden en biedt nu naar eigen zeggen de grootste keuze aan bandenmaten voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Met het brede scala aan bandenmaten en -modellen heeft Vredestein een all-season band voor bijna elk type auto.
Quatrac 5
Vredestein zelf vindt de Quatrac 5 (13-20 inch) de ideale all-season band voor de meeste automodellen. Daarna komt de Vredestein Quatrac Pro (17-21 inch), die speciaal is ontworpen voor zwaardere auto’s vanaf 1600 kg, zoals SUV’s en auto’s met een hoog vermogen. De bandenfabrikant heeft voor lichte bedrijfswagens de Vredestein Comrac 2 all season ontwikkeld in maten van 15 tot 16 inch. (Foto: Apollo Vredestein)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.