Snap-on lanceert EZ ADAS Kalibratie equipment

Snap-on lanceert EZ ADAS Kalibratie equipment

Snap-on introduceert EZ-ADAS Kalibratie Equipment, een gepatenteerd en innovatief kalibratiesysteem dat de gebruiker assisteert met betrekking tot geavanceerde rij-assistentiesystemen in personenauto´s.
Rij-assistentie
Met EZ ADAS Kalibratie Equipment speelt Snap-on in op de komst van steeds meer geavanceerde rij-assistentie systemen (ADAS) in personenauto’s en bestelwagens die gekalibreerd moeten worden. De systemen van Snap-on zijn geschikt voor universeel autobedrijven, merkdealers, schadeherstelbedrijfven bandenspecialisten en merkspecialisten. Met Snap-on EZ-ADAS kalibreren zij volgens vastgestelde procedures en richtlijnen.
Patenten
Op het Snap-on EZ-ADAS systeem rusten patenten. De equipment is ontworpen op basis van OEM eisen en specificaties. Snap-on EZ-ADAS meet en kalibreert rijassistentiesystemen ten opzichte van de hartlijn van een voertuig. Een groot aantal autofabrikanten schrijft in hun werkplaatshandboeken voor om ADAS kalibraties ten opzichte van de middenlijn van de auto uit te voeren.
Hoewel Snap-on EZ-ADAS op basis van OEM kalibratiespecificaties ontwikkelt is, is de hard- en software volledig onafhankelijk van autofabrikanten. Dit heeft als voordeel dat Snap-on diagnose-gebruikers niet hoeven te wachten tot kalibratiedata van de autofabrikant goedkeuring heeft om vrijgegegeven te worden voor de aftermarket. (Foto: Snap-On)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.