Heuver met landbouwspecialisme op Agritechnica 2019

Heuver met landbouwspecialisme op Agritechnica 2019

Op de Agritechnica 2019 in Hannover (10-16 november) laat Heuver haar landbouwspecialisme zien in hal 3 op stand B12. Dit laat het bedrijf weten.
Landbouwbanden
Op de stand worden in het assortiment op agrarisch gebied heel wat nieuwe landbouwbanden getoond, van merken als Aeolus, Alliance, Barkley, MRL, Galileo en Pirelli. Bezoekers kunnen ook met een VR-bril ervaren hoe bijzonder groot de voorraad in het magazijn in Hardenberg is.
Gespecialiseerd
Heuver is al vanaf de start in 1966 gespecialiseerd in landbouwbanden. Het bedrijf heeft eigen merken als Aeolus, Barkley en Galileo, en gerenommeerde merken als Alliance, Michelin, Trelleborg en Pirelli. “Tijdens de grootste landbouwbeurs ter wereld mogen we dus zeker niet ontbreken”, zegt Enno Schottert, productmanager landbouwbanden bij Heuver. “En we hebben heel wat nieuws om de bezoekers te vertellen. Bijvoorbeeld de Alliance 398 MPT, die de zilveren Agritechnica Innovation Award heeft gewonnen. Maar ook de nieuwe robuuste all-terrainband Aeolus AE21 en nieuwe maten van de Aeolus AE74, Barkley BLF01 en Pirelli PHP.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.