Point S sponsort kampioenschap vrouwenhandbal

Point S sponsort kampioenschap vrouwenhandbal

Dit jaar sponsort Point S de Women’s Handball World Championship in Kumumoto, Japan. Hiermee onderstreept de bandenserviceketen de teamspirit in deze wedstrijdsport. Dit laat bandenserviceketen Point S weten.
Teamspirit
Volgens Point S deelt de hanbal dezelfde teamspirit als die nodig is op de werkvloer. De ondersteuning van de handbal betreft de wedstrijden van de International Handball Federation, vanaf 30 november dit jaar. “Het is belangrijk voor ons om op internationaal niveau actief te zijn met sponsoring”, aldus Muriel Clarke, International Brand Manager bij Point S. “We hebben immers al meer dan 4.350 vestigingen in 4 continenten en 37 landen. Bovendien vinden we het belangrijk om de damessport te ondersteunen omdat vrouwen de helft van de wereldbevolking uitmaken, maar beduidend minder ondersteuning krijgen. We willen helpen om dit meet onder de aandacht te brengen.”
Strijden
Tijdens de Word Championship strijden teams uit Europa, Azie, Zuid-Amerika, Afrika en Oceanie om de Cup. Nu het succes van damessport groter wordt is dit een grote kans voor alle partners om te laten zien wat ze kunnen, aldus Point S.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.