Vrooam blij met score Landsail en Viking in KwikFit Bandenmonitor

Vrooam blij met score Landsail en Viking in KwikFit Bandenmonitor

Grossioersnetwerk Vrooam laat weten blij verrast te zijn met de behaalde score van de bandenmerken Landsail en Viking in de onlangs gepubliceerde KwikFit Bandenmonitor.
9e en 10e plaats
Uit de Wegdekaandeel-analyse van KwikFit blijkt eindigde Landsail op de tiende plaats en Viking op de negende plaats. “”Wij, de dertig samenwerkende Vrooam-grossiers, zijn blij verrast”, meldt Michel Chaudron, bestuurslid van Vrooam en eigenaar van automaterialengrossier Leo de Groot Partscenter XL. “Want al een aantal jaren zetten wij en onze klanten – veelal het universele autobedrijf – ons in voor de beide bandenmerken. Niet in de laatste plaats het door ons exclusief vertegenwoordigde bandenmerk Landsail.”
Bewijs
Chaudron concludeert dat deze inspanningen worden beloond: “Dit heeft te maken met het vertrouwen dat autobedrijf en consument in Landsail hebben. En uiteraard in het feit dat Landsail bij de klanten de verwachtingen ten aanzien van de prestaties in de dagelijkse praktijk heeft waargemaakt. Het bewijs daarvan is de tiende plaats die we volgens de Wegdekaandeel-analyse hebben gerealiseerd. Het motiveert ons om er het komende jaar nog eens een schepje bovenop te doen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.