TomTom Telematics heet nu Webfleet Solutions

TomTom Telematics heet nu Webfleet Solutions

Bridgestone Europe’s dochter TomTom Telematics opereert vanaf vandaag onder de nieuwe naam Webfleet Solutions. Dit laat het bedrijf weten.
Dienstenpakket
Hoewel Webfleet Solutions na de overname door Bridgestone Europe in april 2019 niet langer onderdeel is van de TomTom-groep, blijft het bedrijf een belangrijke partner van TomTom. De file- en kaartoplossingen blijven onderdeel van het dienstenpakket.
Het bedrijf lanceerde 20 jaar geleden de Webfleet managementoplossing, gericht op het helpen van bedrijven met een wagenpark om hun productiviteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.
Platform
Webfleet Solutions zegt nu verder te willen gaan dan het ‘gewoon’ leveren van een telematicaoplossing: “Bridgestone biedt ons het perfecte platform om dat te realiseren, door ons te ondersteunen bij het uitbreiden van ons dienstenpakket”, aldus Thomas Schmidt, CEO en Managing Director van Webfleet Solutions. “Met ons aan boord managet Bridgestone EMEA nu 1,2 miljoen mobility en fleet management abonnementen.”
Webfleet Solutions biedt dezelfde producten en diensten als TomTom Telematics, waaronder Webfleet, Nextfleet, Link-apparatuur en de verschillende PRO Driver Terminals.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.