- Banden portaal - https://www.bandenportaal.nl -

Hankook breidt winterbandenserie bestelauto’s uit

Hankook breidt haar aanbod bestelautobanden voor het komende winterseizoen uit en voegt nog twee profielen toe. Dit meldt de bandenfabrikant.

Winter i*cept LV
Zo presenteert Hankook de nieuwe Winter i*cept LV voor bestelwagens en kleine vrachtwagens. De band heeft een geoptimaliseerde groevenstructuur op het schouderblok. Deze voorkomt onregelmatige slijtage en draagt bij aan een 10% toegenomen levensduur en minder kosten. De Winter i*cept LV zal eerst worden geïntroduceerd in 24 maten, van 15-17 inch met profielbreedten van 175 – 235 mm.
De LV voor bestelauto’s wordt toegevoegd aan de bestaande serie i*cept LV voor personenwagens en SUV’s, compleet met een nieuwe winterspecialist voor bestelwagens en kleine vrachtwagens. Daarnaast zal de Vantra ST AS 2, een volledig nieuwe vierseizoenenband voor bestelwagens en kleine vrachtwagens, worden geïntroduceerd om de toegenomen vraag in dit segment tegemoet te komen.

Vantra ST AS 2
Ook nieuw in de categorie bestelwagens en lichte vrachtwagens is de Vantra ST AS 2, een vierseizoenenband met het 3-PMSF-symbool. Deze is vooral sterk op wegoppervlakken zoals die voorkomen in stedelijke gebieden tijdens het koude seizoen. Met haar speciaal ontwikkelde “Ice-Philic-Technology”, wordt een toegenomen grip bij lagere temperaturen gegarandeerd. De band is verkrijgbaar op de Europese markt in 15 maten, van 14 tot 16 inch met profielbreedten van 185 – 235 mm. Meer maten worden momenteel ontwikkeld.