Goodyear vernieuwt UltraGrip winterbandenserie

Goodyear vernieuwt UltraGrip winterbandenserie

Goodyear heeft zijn UltraGrip winterbandenserie grondig vernieuwd. Deze serie is bestemd voor high-performance auto’s, stadsauto’s én bedrijfswagens.
UltraGrip Performance+
De Goodyear UltraGrip Performance+ banden voor high-performance auto’s hebben nu aangescherpte prestaties op nat, droog en in winterse omstandigheden. Nieuw zijn de Traction Protect Technology, dat gebruik maakt van een nieuw type hars dat het vervormende en herstellende vermogen van een band verbetert, en de Winter Grip Technology, een nieuwe rubbercompound met een grotere elasticiteit bij lage temperaturen, voor extra tractie op sneeuw en ijs.
UltraGrip 9+
De UltraGrip 9+ is nog beter bestand tegen ruwe ondergrondcondities als gevolg van winterse weersinvloeden. De Mileage Plus-technologie geeft de band een betere bescherming tegen scheurtjes en het loslaten van rubberpartikels als gevolg van ruwe asfaltcondities.
Voor bedrijfswagenbezitters levert Goodyear de UltraGrip Cargo met diverse upgrades in het loopvlakdesign en de rubbersamenstelling.
De meeste UltraGrip 9+ maten zijn inmiddels te bestellen, eind september is het programma compleet. Ook het UltraGrip Performance+ programma is grotendeels leverbaar, maar wordt tot medio 2020 verder uitgebreid. (Foto: Goodyear)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.