Nieuw: Cooper Discoverer All Season

Nieuw: Cooper Discoverer All Season

Cooper Tire Europe heeft de nieuwe Discoverer All Season ontwikkeld voor personenauto’s en SUV’s. Deze band is speciaal bestemd voor de Europese wegen.
Brede temperatuurreeks
De Cooper Discoverer All Season is uitgevoerd met het erkende three-peak mountain snowflake (3PMSF) symbool. Het profiel biedt optimale grip binnen een brede temperatuurreeks door toepassing van de meest recente all season silica- en harstechniek. De band is erkend met een B-label voor grip op nat. Het water wordt effectief afgevoerd door de laterale 3D lamellen en groeven in het profiel. De in elkaar overlopende centrale rib draagt bij aan het vermijden van aquaplaning en het behoud van stuurreactie. De optimale loopvlakvolgorde vermindert het geluid bij contact met de weg (tot 71dB) en de verfijnde constructie zorgt voor comfort.
Gelijkmatig afslijten
Deze nieuwe band heeft een geavanceerde constructie met duurzame rubbersamenstelling waardoor hij gelijkmatig afslijt. Uit onafhankelijke testen is gebleken dat de levensduur van dit profiel 20 procent hoger ligt dan van andere gevestigde merken.
De exclusieve distributie van Cooper in de Benelux wordt verzorgd door Inter-Sprint en Van den Ban Autobanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.