Hankook verlengt samenwerking Russische Ijshockey League

Hankook verlengt samenwerking Russische Ijshockey League

Hankook en de Russische Kontinental Hockey Ligue (KHL) hebben hun samenwerking voor de komende drie seizoenen officieel verlengd tot 2022. Dit heeft Hankook bekend gemaakt.
77 wedstrijden
Hierdoor zal Hankook de KHL steunen. Dit seizoen telt in totaal 77 wedstrijden, inclusief de playoffs en de All-Stars-Week. Daarnaast zal Hankook opnieuw meer dan 10.000 fans de kans geven de KHL-wedstrijden de komende seizoenen bij te wonen, via campagnes op sociale media. Deze grootschalige samenwerking met de populairste sport is van groot belang, vooral in Rusland, omdat het een van de grootste markten voor winterbanden is. De verlenging van het contract is een uiting van de sterke band sinds 2017 tussen Hankook en KHL bestaat.
Contract
Het contract werd voor de openingswedstrijd getekend door Han-Jun Kim, directeur van Hankook Tire Europa en Dimitry Chernyshenko, directeur van de KHL Naast de voortzetting van de samenwerking in ijshockey, is de bandenmaker al op diverse manieren als sponsor betrokken bij internationale sporten en motorsport. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.