Autec-VLT richt werkplaats Louwman Rotterdam in

Autec-VLT richt werkplaats Louwman Rotterdam in

Autec-VLT heeft 29 hefbruggen en 2 van de modernste VLT teststraten geinstalleerd in het nieuwe dealerbedrijf van de Louwman Group in Roterdam-Zuid, waarvan de bouw een jaar geleden is gestart.
Hefbruggen
De 29 Autec hefbruggen bestaan uit negentien wielvrije schaarhefbruggen, zes 2-kolomshefbruggen met verschillende hefvermogens variërend van 3,2 tot 5 ton en vier 4-kolomshefbruggen. De VLT teststraat bestaat uit een remmentestbank, ondersteltester inclusief rammeltjestester en side slip meter die indicatie geeft of de auto uitgelijnd dient te worden. Deze zijn aangesloten op remmentestsoftware VLT Brake Data waardoor onder andere alle voorgaande remmentesten van het voertuig terug te zien zijn.
Duurzaam
Voor het nieuwe dealerbedrijf werd gekozen voor de meest duurzame vorm van nieuwbouw. Er is gekozen voor de breedste remmentestbanken met extra lange rijbanen en veel opties om allerlei soorten voertuigen te kunnen testen. De voertuigen die geheven kunnen worden variëren van kleine personenvoertuigen tot bestelwagens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.