Hankook op Transport Compleet 2019

Hankook op Transport Compleet 2019

Hankook presenteert op Transport Compleet 2019 haar bus- en vrachtwagenbanden. Transport Compleet 2019 vindt plaats in Gorinchem van 3 tot en met 5 september.
Assortiment
Het assortiment tentoongestelde banden varieert van de nieuwe stadsbusband SmartCity AU04+ tot de SmartFlex banden voor middellangeafstand en regionaal transport en de SmartWork voor on- en off-road gebruik. Nieuw op de stand is de stadsbusband SmartCity AU04+ in maat 315/60 R 22.5. De busband voor stadsverkeer maakt efficiënt brandstofverbruik en maximale slijtvastheid mogelijk. De SmartCity AU04+ heeft een versterkte zijwand met een visuele schade-indicator. Dit beschermt de band voor de schade die volgt wanneer er contact wordt gemaakt met stoepranden.
SmartFlex
De SmartFlex serie is specifiek ontwikkeld voor de lange en middellange afstand. Hankook zal ook haar SmartWork serie presenteren die ontwikkeld is met speciale aandacht voor vrachtwagens die in de bouwsector worden gebruikt. Tijdens de beurs zullen de SmartWork AM15+ voor de stuuras en de DM09 voor de aandrijfas worden tentoongesteld.
Hankook is aanwezig op stand B110 in de Evenementenhal. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.