Hankook verlengt partnerschap DTM

Hankook verlengt partnerschap DTM

Het partnerschap tussen bandenmaker Hankook en de DTM is officieel verlengd tot ten minste 2023. Dit hebben Han-Jun Kim, directeur van Hankook Tire Europe en Gerhard Berger, voorzitter van de DTM-koepelorganisatie ITR, bevestigd.
Ondersteuning
Hankook maakte in 2011 haar debuut als de officiële partner en exclusieve bandenleverancier in de DTM toerwagenserie. Sindsdien heeft de fabrikant de DTM racebanden verder ontwikkeld en ondersteuning geboden voor de DTM-coureurs.
Dit seizoen was de komst van de nieuwe generatie turbogeladen DTM-wagens met meer dan 600 PK. Hankook levert voor deze auto’s de de Ventus Race, die wordt geproduceerd volgens de internationale “eerste klasse’-regels.
Globale speler
Volgens Gerhard Berger, Voorzitter van de ITR, is de contractverlenging een uiting van een succesvolle samenwerking: “Voor DTM als technologie- en marketingplatform is het belangrijk dat we een globale speler als Hankook naast ons hebben staan, waarmee we terreinwinst kunnen boeken en continue ontwikkeling in de serie kunnen realiseren. Ik kijk uit naar nog een vier succesvolle jaren met onze bandenpartner Hankook.” (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.