Young Automotive Managementprogramma van start

Young Automotive Managementprogramma van start

De brancheorganisaties Vaco, Focwa en Stiba organiseerden hebben de kick-off gegeven van hun gezamenlijke Young Automotive Management-programma, dat jonge ondernemers moet voorbereiden op de sterke veranderingen in de hele automotive sector.
Kennis bundelen
De brancheorganisaties hebben de handen ineen geslagen om hun kennis te bundelen en gezamenlijk het Young Automotive Management-programma op te tuigen. Dit moet jonge ondernemers en managers helpen zich goed te oriënteren. Samen willen de brancheorganisaties ervoor zorgen dat hun jonge leden – de toekomst van de sectoren – de beste ondernemers (kunnen) zijn.
Meerwaarde
Tijdens de Kick-off gingen de meer dan 40 deelnemers – jonge ondernemers en leidinggevenden – op het circuit van Zandvoort met elkaar in gesprek over de invulling van het programma en de meerwaarde van dit netwerk.
Focwa, Vaco en Stiba presenteerden tijdens de bijeenkomst ook hun plannen voor een verdiepende leergang. De komende tijd zal worden gewerkt aan een programma waarmee de deelnemers aan hun verdere carrière beginnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.