Bridgestone lanceert nieuwe truck- en bus banden

Bridgestone lanceert nieuwe truck- en bus banden

Bridgestone introduceert drie nieuwe premium banden in het Trucks & Bus assortiment: Duravis R002, Coach-AP 001 en Ecopia H002.
Europa
De drie nieuwe producten in het Truck & Brus segment zijn ontwikkeld, getest en geproduceerd in Europa. De Duravis R002 biedt een uitstekende weerstand tegen slijtage waardoor de operationele kosten van het voertuig aanzienlijk verlagen. Het eerste product in het Coach segment van Bridgestone, de Coach-AP 001, biedt efficiëntie en comfort aan busbedrijven zonder enig verlies aan veiligheid. De nieuwe Ecopia H002 is een brandstofzuinige band die ontworpen is om het wagenpark op lange termijn te helpen hun operationele kosten en CO2-uitstoot te verlagen.
Onderhoud
Alle drie de producten zijn volledig in overeenstemming met de veeleisende EU-wetgeving, op het gebied van CO2-uitstoot en geluid. De nieuwe banden zullen traceerbaar worden gemaakt met het elektronische identificatiesysteem RFID (radiofrequentie-identificatie). Dit helpt klanten die op zoek zijn naar connectiviteit en voorspellend onderhoud op de weg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.