Snap-on Tools lanceert Wallmek hydraulische veerspanner

Snap-on Tools lanceert Wallmek hydraulische veerspanner

Snap-on Tools introduceert een Wallmek hydraulische veerspanner waarmee monteurs werkzaamheden aan onderstellen en wielophangingen veiliger, sneller en rendabeler kunnen uitvoeren.
Veelzijdig
De 2,1 Tons 3-in-1 hydraulische WHSC2018 is dankzij zijn veelzijdigheid een onmisbaar hulpmiddel voor werkzaamheden aan verschillende soorten voertuigen waaronder personenauto’s, bestelauto’s, bedrijfswagens en landbouw(mechanisatie)voertuigen.
Klemmen
Dankzij talloze aanpassingsmogelijkheden, verstelbare klemmen en capaciteit is deze Wallmek veerspanner multifunctioneel en universeel toepasbaar voor vrijwel alle automerken en modellen. Ook werkzaamheden aan veeleisende onderstellen van bijvoorbeeld de Mercedes-Benz C-Klasse en diverse BMW’s met veer-diameters van 150 tot 240 millimeter. Ook veerpoten met vaste veerschotels zoals de Renault Mégane kunnen onder de auto op de brug ingespannen worden.
De veerspanner kan met een eenvoudige aanpassing worden ingezet om draagarmen te ondersteunen tijdens werkzaamheden aan kogelgewrichten, stabilisatorstangen, stabilisatorstangrubbers en draagarmrubbers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.