Goodyear introduceert nieuw mobiliteitsconcept

Goodyear introduceert nieuw mobiliteitsconcept

Goodyear introduceert een op maakt gemaakt mobiliteitsconcept voor fleetowners. Goodyear Total Mobility combineert de premium vrachtwagenbanden van Goodyear met data-gedreven analysetools en service op meer dan 2.000 locaties in Europa.
Wagenpark
Goodyear Total Mobility helpt fleetowners om het maximale uit het wagenpark te halen, aldus Goodyear. Banden maken gemiddeld 3% uit van de TCO (Total Cost of Ownership) van een langeafstandsvrachtwagen, maar hebben een veel grotere impact op de operationele kosten van de onderneming: “Met name als het gaat om brandstofverbruik, uptime en onderhoud”, aldus Goodyear. “Goodyear Total Mobility biedt fleetowners een totaalconcept dat hen verder helpt om de logistieke operatie zo effectief en efficiciënt mogelijk te runnen.”
Toolbox
Het mobiliteitsconcept omvat een toolbox met slimme technologieën zoals de voorspellende bandbewakingssystemen G-Predict en Drive-over Reader. Deze helpen om uptime te verbeteren en de operationele kosten verder te verlagen.
Binnen het Goodyear Total Mobility concept staan meer dan 2.000 TruckForce-servicecentra die 24/7 klaar staan voor hulp bij pech onderweg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.