Hankook busbanden voor Spaans stadsvervoerbedrijf

Hankook busbanden voor Spaans stadsvervoerbedrijf

Hankook Tire en zijn Spaanse vertegenwoordiger Grupo Soledad hebben een overeenkomst gesloten vervoerbedrijf met Transport Metropolitans de Barcelona, het grootste vervoerbedrijf in de Spaanxse regio Catalonië. De bandenmaker levert nu zijn bandenserie SmartCity ALU04~voor de vloot stadsbussen.
Overeenkomst
Door de overeenkomst gaat Hankook banden leveren voor meer dan 4.000 bussen van het stadsbusvervoersbedrijf, waarvan de meeste in de maat 275/70R22.5. De serie SmartCity AU04+ is speciaal ontworpen voor stadsvervoer en is ook specifiek ontwikkeld voor elektrisch aangedreven stadsbussen. Omdat deze voertuigen door hun energieopslageenheden over het algemeen zwaarder zijn dan conventionele bussen, heeft dit model banden ook een verhoogde belastingsindex. Daarnaast is de vierseizoenenband geschikt voor winterse omstandigheden.
Gecoverd
Met het oog op milieu en economie hebben Hankook, Grupo Soledad en TMB afgesproken dat de banden na de eerste levenscyclus voor een tweede keer zullen worden gebruikt als gecoverde Hankook Alpha-Tread profielen. Op deze manier worden aanzienlijke hoeveelheden fossiele rauwe materialen en CO2 bespaard, leidend tot actieve bescherming van het milieu. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.