Michelin Vision te zien in Cube design museum

Michelin Vision te zien in Cube design museum

De Michelin Vision conceptband die in 2017 gepresenteerd werd op Movin’On in Montreal, is opgenomen in een speciale tentoonstelling over wereldtop designinnovaties die bijdragen aan het behoud van onze planeet. Dit meldt Michelin.
Nature
De tentoonstelling heeft de naam ‘Nature’. Hij is op vrijdag 10 mei 2019 simultaan in 2 musea van start gegaan in het Cube design museum in Kerkrade ook in het Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum in New York. Hier toont “Nature” meer dan 60 baanbrekende werken uit verschillende ontwerpdisciplines die de relatie van de mens tot de natuurlijke wereld verbeteren en opnieuw bedenken. De tentoonstelling wil inspireren tot nieuwe ideeën, samenwerking, en dialoog om de belangrijkste en meest ingrijpende vraagstukken over mens en milieu bespreekbaar te maken.
Vision concept
Michelin onthulde haar innovatieve Vision concept tijdens Movin’On in 2017. Geavanceerde materialen en 3Dprinting technologieën worden gebruikt om het loopvlak van deze mobiliteitsoplossing te produceren en te vernieuwen, waardoor het 100 % recyclebaar wordt. (Foto: Michelin)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.