Winnaar landelijke quiz ‘Kies de Beste Band’ bekend

Winnaar landelijke quiz ‘Kies de Beste Band’ bekend

Patrick Janse uit Teteringen (Noord-Brabant) heeft een set nieuwe zomerbanden gewonnen door mee te doen met de landelijke quiz van het programma ‘Kies de Beste Band‘. Dit hdeeft Bovag bekend gemaakt.
Bandenset
Janse heeft zijn bandenset, gebalanceerd en gemonteerd door Bosch Car Service, in ontvangst genomen. Hij vulde eind vorig jaar de bandenquiz in en was één van gelukkige winnaars uit de duizenden deelnemers. Alle winnaars ontvangen na gedegen advies van een bandenspecialist een set zomerbanden die het beste passen bij hun auto met het best mogelijke bandenlabel. De set nieuwe zomerbanden wordt aangeboden door Bovag en Bosch Car Service Breda.
Goede zaak
“Ik heb meneer Janse natuurlijk geholpen om voor hem de beste band voor zijn Volvo te kiezen”, vertelt Lennard Goverde bandenspecialist en eigenaar van Bosch Car Service in Breda. “Goede zaak, dat programma Kies de Beste Band.”
Kies de Beste Band is een samenwerking tussen ANWB, Band op Spanning, Bovag, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Nederlandse Stichting Geluidshinder, NVR, RAI Vereniging en Vaco. (Foto: Bovag)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.