Zomerbanden Nokian scoren in bandentests

Zomerbanden Nokian scoren in bandentests

De nieuwe zomerbanden van Nokian Tyres, de Nokian Wetproof en de Powerproof, zijn meerdere malen testwinnaar geworden in zomerbandentests. Dit laat importeur De Klok Banden weten.
Nokian Wetproof
De Nokian Wetproof en de Nokian Powerproof, die begin dit jaar werden geintroduceerd, eindigden in diverse Europese zomerbandentests als ‘testwinnaar of ‘zeer aan te bevelen’. Daarnaast won de Wetproof in de Zomerbandentest Auto Motor und Sport, de zomerbandentest van ACE en de zomerbandentest van GTÜ. Volgens De klok Banden bewijst de overwinning van deze SUV-band zich nadrukkelijk ten opzichte van merken als Conti, Bridgestone, Michelin en Goodyear: “De Nokian Wetproof komt als beste uit de test met de hoogste score.”
Nokian Powerproof
Ook de nieuwe Nokian Powerproof heeft al in meerdere zomerbandentesten in 2019 gescoord in meerdere bandentests. Hij had een gedeelde tweede plaats in de zomerbandentest van Autobild Allrad en kreeg het predicaat ‘bevredigend’ in de zomerbandentest van Auto Bild Sportcars: “Een prima score ten opzichte van de overige beoordeelde merken”, aldus De Klok Banden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.