Vaco, Focwa, Stiba starten netwerk jonge ondernemers

Vaco, Focwa, Stiba starten netwerk jonge ondernemers

Vaco, Focwa en Stiba starten een nieuw managementprogramma voor jonge ondernemers in de automotive sector onder de naam Young Automotive Management.
Kickoff meeting
Met het Young Automotive Management programma willen de drie brancheorganisaties jonge professionele ondernemers klaarstomen voor de toekomst. Als start is er op 19 juni een kickoff meeting op op het circuit van Zandvoort. Hier geven de drie verenigingen meer informatie over het programma. Zo willen zij meerdere keren per jaar bijeenkomsten en netwerksessies organiseren om kennis, ervaring, innovaties, ideeën en ontwikkelingen te delen. Ook komen er masterclasses om de ondernemersvaardigen door te ontwikkelen
Veranderingen
Reden voor het nieuwe netwerk is dat de hele automotive sector aan sterke veranderingen onderhevig is. Hiervoor is het belangrijk om samen te werken en kennis, kunde en interesse te delen. “Die samenwerking willen we versterken door samen met de drie verenigingen kennis te bundelen en een managementprogramma op te tuigen voor jonge ondernemers”, aldus Femke Teeling, directeur Focwa.
Ondernemers die jonger zijn dan 40 jaar en eigenaar/directeur, bedrijfsopvolger of leidinggevende van een lid van Focwa, Vaco en Stiba zijn, kunnen zich aanmelden als geïnteresseerde voor het Young Automotive Management programma.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.