Nieuwe Sales Manager Trelleborg voor Benelux

Nieuwe Sales Manager Trelleborg voor Benelux

Trelleborg heeft een nieuwe Agri & Construction Sales Manager benoemd voor de Benelux. Dit laat de bandenproducent weten.
Belgie en Nederland
De nieuwe Sales Manager is Jerry Ickmans, die met zijn benoeming het Beneluxteam van Trelleborg Wheel Systems versterkt. Als Sales Manager Agri and Construction opereert hij vanuit Evergem in Belgie en Uden in Nederland.
Ickmans heeft een uitgebreide achtergrond in de detailhandel. Trelleborg zal zijn ervaring het bedrijf helpen om de verkoop van de landbouw- en constructiebanden in de Benelux verder te ontwikkelen. Hij heeft heeft 21 jaar ervaring in de detailhandel, waarvan twee jaar als European Retail Manager en zeven jaar als Global Retail Director. Verder was hij ook actief in de Human Resources.
Ervaring
Volgens Elio Bartoli, Managing Director van Trelleborg Wheel Systems Benelux, geeft de ervaring van Ickmans hem het ideale profiel om het Benelux-verkoopteam voor landbouw- en constructiebanden te coachen: “Hij zal ons helpen in deze markten nog meer te groeien. Met Jerry aan boord zal onze klantgerichtheid nog meer centraal staan en onze positie in de Benelux nog sterker worden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.