Hankook officieel titelsponsor VW Fun Cup 2019

Hankook officieel titelsponsor VW Fun Cup 2019

Hankook wordt de titelsponsor van de Europese VW Fun Cup waarmee men vorig jaar, door de exclusieve levering van de banden, is gestart. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Kevers
In de Europese Hankook Fun Cup wordt er met Kevers geracet en heerst er een familiaire sfeer, aldus Hankook. De cup begint nu aan haar 22e seizoen. De zeven wedstrijden zijn verdeeld over België, Nederland en Frankrijk en er zullen telkens tenminste 50 auto’s aan de start verschijnen. Tijdens de Hankook 25 Hours VW Fun Cup, het hoogtepunt van het seizoen, worden op het wereldbekende circuit van Spa-Francorchamps meer dan 120 auto’s verwacht. Gedurende het tweede weekend van juli zullen meer dan 15.000 toeschouwers de race volgen.
Ventus V12 evo
Bij de VW Fun Cup, zullen de FIA-gecertificeerde race-Kevers worden voorzien van de Ventus V12 evo 2-banden van Hankook in de maten 195/50 R15 (FA) en 205/50 R15 (RA).
De eerste VW Fun Cup 2019 vindt plaats in het weekend van 23-23 maart op het Circuit Jules Tacheny de Mettet. In Nederland is er in het weekend van 14-15 september een VW Fun Cup op net Circuit Zandvoort en in het weekend van 2-3 november op het TT Circuit in Assen. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.