Continental hoofdsponsor Tour de France 2019

Continental hoofdsponsor Tour de France 2019

Continental heeft zich als hoofdsponsor aan de Tour de France 2019 verbonden. Tevens is het bandenmerk dit jaar partner van de grote wielerevenementen de Giro en Vuelta.
Bandenleverancier
Continental is dit jaar één van de vijf hoofdsponsors van de Tour de France, naast LCL, E.Leclerc, Krys en ŠKODA. Op 6 juli, wanneer de Ronde van Frankrijk officieel begint met de Grand Départ in Brussel, is Continental voor het eerst in deze prominente rol vertegenwoordigd in de Tour. Bovendien is Continental als leverancier van premiumbanden een vertrouwde naam en partner voor zes World Tour teams.
Marketing
De rol als hoofdsponsor volgt na een jaar als sub-partner en officiële bandensponsor. Het bedrijf zegt haar rol als hoofdsponsor van de Ronde van Frankrijk te zien als de perfecte match voor de marketing van haar producten en bedrijfswaarden. Tijdens de Tour is het Continental-logo onder meer te zien op de boog boven de finishlijn en op de boog van de “flamme rouge”, het signaal dat de laatste kilometer van de etappe is aangebroken en de finish in zicht is. Na elke etappe presenteert een vertegenwoordiger van Continental de trofee van de dagzege op het podium.
Naast de functie van hoofdsponsor van de Tour is Continental dit jaar ook sponsor van zes World Tour-teams (Team Sky, FDJ, Movistar, Bahrain-Merida, Katusha-Alpecin en Team Sunweb) die meedoen op de high-end Competition Pro LTD tubes van Continental. Bovendien voorziet Continental alle officiële Tour-auto’s van de Continental PremiumContact 6, die wordt geproduceerd in het Franse Sarreguemines.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.