Michelin Power Competition, de nieuwe racefiets tube

Michelin Power Competition, de nieuwe racefiets tube

Michelin heeft de nieuwe Power Competition ontwikkeld, een racefiets tube die is beproefd en goedgekeurd door het Franse wielerteam Cofidis Solutions Crédits.
Uitbreiding
De Power Competition tube zal vanaf april 2019 beschikbaar zijn. Deze nieuwste uitbreiding van het gamma Michelin Power is bestemd voor de competitie. Doordat hij energie-efficiëntie, grip en duurzaamheid in zich verenigt, is hij gemaakt voor de meest veeleisende wielrenners. De tube werd het gehele professionele wielerseizoen 2018 in de meest extreme omstandigheden als raceband gebruikt door het team Cofidis Solutions Crédits. Het eerste seizoen met deze band leverde het team 54 podiumplaatsen, waaronder 21 overwinningen.
Latex
De tube is gemaakt van met aramide versterkt katoen en heeft een latex binnenband. De nieuwe compound voor het loopvlak is afgeleid van het Power Competition gamma en zorgt dat de band zeer efficiënt is op zowel droge als natte wegen. De kruislings geplaatste HiDensity Protek versterkingen bieden extra bescherming tegen lekrijden.
De nieuw Power Competition is beschikbaar in de afmetingen 28’’- 23 mm / 28’’- 25 mm / 28’’- 28 mm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.