Continental Banden Groep komt met nieuw wielenmerk Autec

Continental Banden Groep komt met nieuw wielenmerk Autec

Continental Banden Groep breidt haar assortiment lichtmetalen wielen verder uit met het nieuwe wielenmerk Autec.
Middensegment
Met Autec focust Continental zich nadrukkelijk op het middensegment van de markt. Het programma omvat lichtmetalen wielen die in grootte uiteenlopen van 15 tot 21 inch. Het leveringsprogramma omvat bij de introductie zeven modellen.
Plug & play
Autec biedt lichtmetalen basiswielen die passen onder uiteenlopende automodellen, maar levert ook specifieke wielen voor bepaalde automerken. Het zogenaamde plug & play concept zorgt ervoor dat de pasvorm van een Autec-wiel altijd goed is. Dat betekent onder meer dat de naafaansluiting en ET-waarden identiek zijn aan wielen die door de autofabrikant gemonteerd zijn. Daarbij kunnen bij montage de originele wielbouten worden gebruikt, waardoor Autec-wielen snel en eenvoudig te (de)monteren zijn.
De serie Autec-wielen bestaat uit de Lonik, Oktano, Skandic, Uteca, Yucon, Quantro5 en Quantro6. Deze zijn goedgekeurd door keuringsinstantie TÜV. Het assortiment bevat ook een speciaal winterwiel. Dit is de Lonik, een gepolijst wiel met een speciale coating die hem bij uitstek geschikt maakt voor gebruik tijdens de wintermaanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.