Goodyear lanceert nieuwe Omnitrac offroadproducten

Goodyear lanceert nieuwe Omnitrac offroadproducten

Goodyear presenteert op de Bauma-beurs in München (8 t/m 14 april) haar nieuwe Omnitrac offroadbanden.
Gemend gebruik
De Omnitrac-banden zijn voor gemengd gebruik. Ze banden beleven hun debuut op de Bauma 2019, de vakbeurs voor de bouwsector. Naast de Omnitrac banden richt de bandenproducent ook de schijnwerpers op zijn Goodyear Proactive Solutions TPMS Heavy Duty, zijn EMTrack-bandenmanagementsysteem en de TL­­-4A-terreinband.
Bouwsector
“Goodyear biedt een breed gamma aan banden en bandengerelateerde oplossingen voor alle voertuigen in de bouwsector”, aldus Octavian Velcan, Managing Director OTR bij Goodyear. “Het toenemende gebruik van dataconnectiviteit op voertuigen biedt talrijke mogelijkheden om oplossingen voor bandenbeheer te integreren, om op die manier bandengerelateerde problemen tot een minimum te beperken en de downtime en de kosten te verminderen. Het Goodyear Proactive Solutions TPMS Heavy Duty en het EMTrack-bandenmanagementsysteem evolueren voortdurend. Ze gebruiken de nieuwste technologie om niet alleen live feedback te geven, maar dragen ook bij aan een optimale werking van de voertuigen. De total cost of ownership wordt hierdoor beperkt.”
Goodyear is te vinden op stand 224 in hal A6 op Bauma 2019, dat in de Messe München wordt georganiseerd van 8 tot 14 april 2019. (Foto: Goodyear)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.