Auto Prof stopt in Hardenberg

Auto Prof stopt in Hardenberg

Voorafgaand aan de tweede beursdag van Auto Prof – AMT Live in Gorinchem maakte Beursorganisator Easyfairs bekend dat er vanaf 2020 één jaarlijkse Auto Prof – AMT Live is in Gorinchem. Hierdoor komt de regionale editie in Hardenberg te vervallen.
Nationaal
In de nieuwe opzet gaat Auto Prof – AMT Live vanaf 2020 verder als een nationaal jaarlijks vak- en kennisevent in Gorinchem. Er is gekozen voor Gorinchem vanwege de centrale ligging. Door de verandering van regionaal naar landelijk gaat de organisator vanaf nu de beurs landelijk promoten en vakprofessionals uit heel Nederland uitnodigen in plaats van regionaal.
Nieuwe thema’s
Ook worden in 2020 twee nieuwe thema’s toegevoegd aan de beurs: elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen. Voor het onderdeel ‘elektrische auto’s’ ligt de focus op de voorziening van infrastructuur voor elektrische auto’s, werkplaatsvoorzieningen voor elektrische auto’s en training en veiligheid om te werken met elektrische auto’s. Op het gebied van 3D-geprinte auto-onderdelen richt de beurs zich op de huidige mogelijkheden, waaronder zeldzame auto-onderdelen en onderdelen voor oldtimers. Ook ontdekt de bezoeker hier de toekomst van 3D-printen in de werkplaats.
De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Deze week is de 2019-editie van Auto Prof – AMT Live nog te bezoeken op woensdag 13 en donderdag 14 februari. (Foto: Auto Prof – AMT Live)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.