H&C Software breidt TyreSys bandensoftware uit met autoservice

H&C Software breidt TyreSys bandensoftware uit met autoservice

Softwarebedrijf H&C Software in Dordrecht heeft haar softwarepakket voor de bandenbranche, TyreSys, vernieuwd. De nieuwe TyreS 2.0 webbased versie is nu geschikt voor bedrijven die zich bezighouden met zowel banden- als autoservice.
Drie installaties
Het vernieuwde pakket is inmiddels geinstalleerd bij TyrePlus in Arnhem, Berghout Banden in Kerkdriel en Veenstra Banden en Auto service in Sneek. Deze bedrijven zijn nu uitgerust met de nieuwe 2.0 webbased versie van TyreSys, compleet draaiend in de ‘Cloud’. Inclusief de voorgaande versie TyreSys komt het aantal geïnstalleerde pakketten uit op meer dan 60, zo laat het softwarebedrijf weten.
Omschakelen
Met de vernieuwde versie TyreSys 2.0 zegt H&C Software in te spelen op de trend dat steeds meer bandenservicebedrijven omschakelen naar banden- én autoservice bedrijf: “Daarom is het gehele software pakket uitgebreid met kentekenhistorie, voertuiggegevens, APK ondersteuning, agenda en planning. TyreSys is te leveren met geïntegreerde financiële boekhoudsoftware of met een koppeling naar een ander boekhoudpakket.”
H&C software is sinds eind vorige eeuw op de markt met TyreSys. Het softwarepakket is bestemd voor bandenservicebedrijven, banden(velgen)groothandel en nu met de installatie van de nieuwe webbased versie TyreSys 2.0 ook voor autoservicebedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.