Bridgestone wereldwijd sponsor paralympische spelen

Bridgestone wereldwijd sponsor paralympische spelen

Bridgestone wordt wereldwijd Paralympic Partner en gaat de paralympische spelen sponsoren. Dit hebben de International Paralympic Committee (IPC) en Bridgestone Corporation bekend gemaakt.
Partner
Hiermee is Bridgestone de zevende Worldwide Paralympic Partner. De bandenproducent is al een Worldwide Olympic Partner tot 2024. Met het nieuwe partnership heeft Bridgestone nu ook de rechten om het bandenmerk tijdens de paralympische spelen wereldwijd te promoten. Naast de paralympische en olympische spelen is Bridgestone ook al partner voor de paralympische spelen van Tokyo in 2020.
Volg je dromen
De toevoeging van de wereldwijde paralympische spelen aan haar sponsoractiviteiten past volgens de bandenproducent in haar filosofie ‘volg je dromen’, die mensen wil aanmoedigen om alle beperkingen te overwinnen om hun dromen te kunnen verwezenlijken.
Als onderdeel van de sponsoring van de paralympische spelen ontwikkelt Bridgestone momenteel nieuwe rubber hulpmiddelen voor krukken en handschoenen en zet zich in voor de organisatie van sportevenementen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.