Snap-on introduceert TPMS4 voor alle bandenspanningcontrolesystemen

Snap-on introduceert TPMS4 voor alle bandenspanningcontrolesystemen

Snap-on Tools heeft het TPMS4 Tire Pressure Monitoring System (TPMS) geïntroduceerd, een bandenspanningcontrolesysteem System Tool Kit. De TPMS4 is volgens Snap-on prijstechnisch een volwaardig alternatief voor duurdere equipment.
Sensoren
De TPMS4 is een universele tool die systemen en sensoren van Europese, Aziatische en Amerikaanse auto’s kan inleren, kopiëren en diagnosticeren. De TPMS werkzaamheden zoals het triggeren en klonen van sensoren en lezen van sensor ID’s en batterijstatus, worden weergegeven op een 2,8 inch groot VGA kleurenscherm. Dankzij de eenvoudige menustructuur en navigatie is deze equipment ook voor beginnende monteurs toegankelijk. De informatie kan geprint worden via het PC portaal en als bewijs aan de klant overhandigd worden.
Samenwerken
De Snap-on TPMS4 werkt naadloos samen met alle apparaten uit de Snap-on diagnose-familie. Via de EOBD-aansluiting van onder andere de Snap-on Verus, Modis, Solus en Ethos kunnen bandenspanningcontrolesystemen worden ingeleerd en gediagnosticeerd.
Sinds mei 2018 is TPMS een verplicht onderdeel en controlepunt van de APK. Auto’s vanaf 1 januari 2018 met een nieuwe typegoedkeuring, moeten wettelijk een werkend TPMS systeem hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.