Falken scoort goed in Auto Bild winterbandentest

Falken scoort goed in Auto Bild winterbandentest

De Falken Eurowinter HS01 heeft de testbeoordeling “Goed” in de grote Auto Bild winterbandentest 2018 gekregen. Dit laat importeur TTI Tire Trading International weten.
Uitgebalanceerd
De band werd getest in de maat 195/65R15 op een VW Golf. De testers gaven het oordeel “Uitgebalanceerde winterband met een goed rijgedrag op een besneeuwd en een droog wegdek, optimale veiligheidsreserves bij aquaplaning en een voordelige prijs.”
Natte omstandigheden
Volgens TTI Behaalde de Falken Eurowinter HS01 in het bijzonder onder nattige omstandigheden uitstekende resultaten. Zowel bij aquaplaning als ook bij aquaplaning in bochten behaalde de band zeer goede scores. “Wij zijn zeer tevreden over de testresultaten,” aldus Markus Bögner, managing director en COO bij Falken Tyre Europe, over de resultaten. “In alle categorieën van de test scoren we telkens goed. Vooral de sterke punten laten zien dat onze ingenieurs een band ontwikkeld hebben die keer op keer voldoet aan de eisen van onze Europese wegen.”
De Falken Eurowinter HS01 is verkrijgbaar in 84 maten van 13 tot 20 inch in de series 35 – 70 en met de snelheidssymbolen T, H en V.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.