Van Leeuwen Test Systems naar nieuwe eigenaar

Van Leeuwen Test Systems naar nieuwe eigenaar

Van Leeuwen Test Systems in Etten-Leur is door oprichter Cornelis van Leeuwen verkocht aan zijn zoon Theo van Leeuwen, tevens dga van Autec-VLT in Montfoort.
Familie
Met de overname door Theo van Leeuwen blijft het Nederlandse bedrijf in de familie. Van Leeuwen Test Systems bv is producent en ontwikkelaar van testsystemen voor de personenauto- en trucksector. Naast het Nederlandse hoofdkantoor en de productielocatie in Etten-Leur, heeft VLT eigen vestigingen in België, Groot-Brittannië, Maleisië, Singapore en Dubai. Het bedrijf is fabrikant van ondersteltestsystemen en emissiemeetapparatuur.
Nieuwe fase
Van Leeuwen Test Systems is opgericht in 1958. Oprichter Cornelis van Leeuwen is inmiddels 84 jaar: Met de overname gaat Autec-VLT volgens Theo van Leeuwen een heel nieuwe fase in: “Door de internationale ontwikkelingen op het gebied van de periodieke controles – de apk – zeker ook in relatie met de connected car, gaat er een hoop veranderen. Daar hebben we qua R&D al flinke stappen gezet, aan het VLT-team de opdracht dit verder te ontwikkelen en uit te bouwen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.