Goodyear Proactive Solutions voorspelt bandenwissel

Goodyear Proactive Solutions voorspelt bandenwissel

Goodyear heeft Goodyear Proactive Solutions ontwikkeld, een pakket dat helpt problemen aan banden voor wagenparken tijdig te voorkomen.
G-Predict technologie
Goodyear Proactive Solutions beschikt over geavanceerde telematica en gepatenteerde voorspellende analytische technologie. Deze zogenaamde G-Predict-technologie is door Goodyear ontwikkeld om potentiële problemen aan het licht te brengen. In combinatie met ervaringscijfers van Goodyear helpt dit om bandengerelateerde problemen te herkennen en op te lossen nog voor ze gebeuren.
Voordelen zijn volgens Goodyear dat een minimale downtime, een hogere levensduur, brandstofbesparing en mogelijkheden tot loopvlakvernieuwing. Dankzij gerichte onderhoudsrapporten kan proactief onderhoud worden ingepland.
Wagenparken
Goodyear Proactive Solutions maakt deel uit van Goodyears pan-Europese aanbod voor wagenparken. Het pakket omvat Goodyear TPMS voor vrachtwagens en reis- en lijnbussen, Goodyear TPMS Heavy Duty en Goodyear Drive-Over-Reader voor vrachtwagens en reis- en lijnbussen. (Foto: Goodyear)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.