Trelleborg opent nieuwe Europese logistieke hub

Trelleborg opent nieuwe Europese logistieke hub

Op 29 juni 2018 opende Trelleborg in Evergem (België) zijn nieuwe Europese logistieke hub en hoofdkantoor voor de Benelux. Dit maakt de bandenproducent bekend.
Magazijn
De nieuwe hub is bestemd voor banden voor Material Handling en Constructie. De vestiging bestaat uit een magazijn van 10.000 m² en Benelux hoofdkantoor voor Trelleborg Wheels Systems. Met meer dan 70.000 banden in stock kan Trelleborg Wheel Systems van hieruit leveren aan zijn Europese magazijnen en belangrijkste klanten in de regio op ‘Just In Time’-basis. De opening werd bijgewoond door 150 gasten waaronder klanten, journalisten, vertegenwoordigers van lokale autoriteiten en medewerkers van Trelleborg.
Kloppend hart
Volgens CEO Paolo Pompei beschouwt Trelleborg Wheel Systems Evergem als het kloppend hart voor de bandenactiviteiten voor Material Handling en Constructie: “Dankzij zijn strategische ligging in Europa alsook de nabijheid tot de belangrijkste markten is het voor ons een belangrijke hub. De hub zal onze efficiëntie en flexibiliteit verhogen, en onze serviceniveaus verbeteren.”

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.