Continental Official Partner Tour de France

Continental Official Partner Tour de France

Continental is toegetreden als official partner van de Tour de France, voor een periode van 5 jaar. Onderdeel van de sponsordeal is dat een aantal World Tour Teams en alle officiële voertuigen in de Tourkaravaan gaan rijden op banden van Continental.
Wielerronde
Continental gaat zich samen met de A.S.O inzetten voor meer veiligheid tijdens ‘s werelds grootste wielerronde. Dat doen ze onder andere door zichtbaar te zijn in de karavaan en activiteiten bij de start en finish van alle etappes. Hier kunnen fans kennismaken met het thema ‘veiligheid’ door het spelen van games. Ook is de Continental-brigade rondom het parcours actief om alle weggebruikers op drukke en belangrijke punten te attenderen.
Veiligheid
Veiligheid is al langer een speerpunt voor Continental. Zo werd er recent in Duitsland een samenwerking met Vodafone gesloten, om het gebruik van mobiele telefoons in auto’s in kaart te brengen. De Tour is volgens de bandenfabrikant de ultieme gelegenheid om extra aandacht te vragen voor veiligheid in het verkeer.
Consumenten kunnen als VIP naar de finale op de Champs-Élysées. Op 27 juni is vanuit Continental Banden Groep in Nederland een campagne gestart rondom het partnership. Consumenten krijgen de kans om tijdens de Tour de France naar de finish in Parijs te gaan. Er worden 2×2 VIP arrangementen verloot naar de finale op de Champs-Élysées. (Foto: Continental)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.